Post by cucondlinuttio on Feb 17, 2022 3:31:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cafeland - World Kitchen ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cafeland - World Kitchen IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ povoliť stav VIP ▞▞▞
▞▞▞ Cafeland - World Kitchen 2022 version ▞▞▞
Pekné, že si odviedol skvelú prácu, toto je pre mňa perfektná hra, pretože som vždy chcel byť kuchárom! 💕👍
Cafeland - World Kitchen Simulator lhzp
Cafeland - World Kitchen સિમ્યુલેશન fubd
Stavba vecí trvá príliš dlho a je ťažké zhromaždiť všetky materiály potrebné na stavbu nových strojov. Z rovnakých dôvodov som pred rokmi prestal hrať
Hrozná hra, ktorú už možno hrať, aktualizácie nerobia nič viac, len ničia túto hru pre všetkých, zmenili nákladné autá na 4 hodiny, zvýšili náklady na všetko, aby sa zväčšila veľkosť kaviarní, a zmenili spôsob, akým získavame žetóny, pomocou strašnej minihry, ktorá nás bavila. získavania tokenov tak, ako to bývalo. Zmenili sa sumy potrebné na objednávky kamiónov a zvýšili sa náklady na okamžité zaplnenie krabice z 20 na 50, v tejto hre nezostane žiadna zábava, pokiaľ neradi míňate skutočné peniaze, neinštalujte si
pod menom môjho manžela. milujem túto hru, ale prečo je teraz všetko s dolármi také drahé. 250 za automatický čistič sporákov. bolo 125. a zisťovanie, aké by mali byť celebrity medzi toľkými možnosťami
Hru si naozaj užívam. Je toho veľa a vďaka klubovým veciam je zaujímavé pomáhať svojmu klubu s jeho príkazmi a prijímať pomoc. Ale budovanie reklamy nefunguje, niektorým sa to bude páčiť, ale tým, ktorí používajú reklamy na získanie položiek atď., ako aj spôsob podpory vývojárov, nie. Aktualizácia: Opravili reklamy, takže teraz fungujú. Môžem ich použiť na získanie bezplatných predmetov v hre, ako aj na podporu vývojárov s touto hrou.
Milujte túto hru! Nikdy nuda. Vždy niečo robiť
Aktualizujem svojich 5 štartov na 3... Je mi ľúto, ale musíte nakupovať mince oddelene od hotovosti. Nepotrebujem možnosť hotovosti stále. Potrebujem viac mincí, ako napríklad rozšírenie mojej kaviarne.
Skvelá hra!! Jediným problémom je zmrazenie a získanie množstva vecí na koláče, ktoré som nepotreboval. urobte rezy, celé alebo vrstvené koláče, ale nezískajte žiadne uznanie! Ďalšia vec, ktorú by som rád videl v blízkej budúcnosti, je možnosť vybrať si darček, ktorý dostanete namiesto vecí, ktoré predám a nikdy nepoužijem v mojej kaviarni v časti tort.
No len som sklamaný. Bola to zábavná hra, ale teraz je ťažšie zarobiť peniaze a teraz minihra nefunguje ako predtým. Vždy hovorí 0 o mojom čase. Opravte mini hru a prineste späť viac peňazí, plz.
Bol som závislý na tejto hre a keď som urobil poslednú aktualizáciu, už ju nemôžem hrať, na oboch zariadeniach, na ktorých ju hrám, sa stále zobrazuje chyba siete. Hru som párkrát odinštaloval a preinštaloval, takže zrejme mám prístup na internet, len ma mrzia peniaze, ktoré som minul na hru, ktorú už ani nemôžem hrať. 🤬
V apríli som vám dal 5 hviezdičiek, ale musím povedať, že mám veľa problémov s tým, že hra je pomalá a dokonca zamŕza do bodu, keď musím vykonať vynútené vypnutie....je to veľmi frustrujúce . V poslednej dobe som si nevšimol žiadnu aktualizáciu, takže dúfam, že sa to dá nejako vyriešiť. Naozaj ma táto hra veľmi baví., a bol by som rád, keby to tak zostalo, ale ak budú tieto problémy pokračovať, nebudem mať inú možnosť, ako to ukončiť.
Som trochu sklamaný - prečo ste skrátili večierky?? PREČO? aky zmysel to malo usporit, robit vecery DLHŠIE??? Len na zbláznenie. ak to urobíte, prineste späť 100 koláčikov za bublinu Vy malí vyzývatelia!!!!
The Frostrune சாகசம் bav
je to pekná hra. mohli by ste nám však poskytnúť niekoľko možností, ako získať omáčky alebo prísady na výrobu omáčok pomocou mincí CL alebo hotovosti CL. Ak sa niečo z toho stane, dám 5 hviezdičiek.
Bola to skvelá hra, ale teraz je ťažšie rozšíriť kaviareň. Dosiahol som 150. úroveň, ale moja expanzia kaviarne je na úrovni 80 Všetko je v poriadku úroveň a mince, ale zbieranie tých rozširujúcich kariet si vyžaduje veľa, myslím tým veľa času ........
Veľmi dobre zostavená hra. Užite si prípravu rôznych jedál.
Cafeland: Juego de Restaurante Simulación iiy
14. 1. 22 Stále sa vynucujú aktualizácie Vidím... 22. 11. 2021 Táto hra vyžaduje príliš veľa aktualizácií! Aspoň 1 každý druhý týždeň a často dvakrát za jeden deň. Hráči ani nemajú na výber, či aktualizovať alebo nie. V skutočnosti je prispôsobený tak, aby sa ani nenačítal, pokiaľ to neurobíte. Úplne smiešne a po takmer 2 1/2 rokoch hrania a dosiahnutí úrovne 294 som skončil! Dajte to dokopy a prestaňte zapájať hráčov do vašich interných technických záležitostí!
Kedysi som miloval túto hru. Hrám každú chvíľu, ale je také ťažké získať peniaze a rozšíriť karty. Uvaril som všetky jedlá okrem tých, ktorých varenie trvá 10 hodín. Pracujem na tom, keď hovoríme, prečo je ťažké otvárať nové jedlá. Napríklad torta ku Dňu otcov. Už 2/3 roka čakám na varenie a podávanie tohto jedla. Nikdy to nebolo otvorené.
Vynútená aktualizácia. Aj keď členovia tímu hlásili problémy s aktualizáciou. Teraz to nebude ani LOAD. Som na úrovni 104 uprostred tímového turnaja a VÔBEC nemôžem hrať. Aktualizoval som, google hovorí, že som aktualizoval. Hra mi stále hovorí, aby som aktualizoval. Napriek tomu, že som reštartoval telefón a všetko. Ďakujem veľa. Oh, presne tak. Rozhodol som sa strácať čas hraním hry, ktorá vysáva čas, doslova život vyčerpávajúcu hru. Stále som premýšľal, ak sa dostanem na určitú úroveň, bude to lepšie. Zavolajte mi.
Táto hra bola kedysi veľmi zábavná. Aj keď sa mi to stále páči, v poslednej dobe je môj like menej. Zdá sa, že tvorcovia hier chcú, aby ste minuli skutočné peniaze na dokončenie vecí, ktoré musíte v hre urobiť. Odmietam platiť, takže sa musím viac snažiť. Hra potrebuje nové jedlá a nové dekorácie. Možno umožniť hráčom vytvoriť si vlastné? Dúfam, že k dobrým zmenám dôjde rýchlo, inak stratia ďalšieho hráča.
Nabíjanie 'energie' v "Cozy and Rosy" nefunguje/beží, keď sa hra nehrá alebo to tak funguje? Vysvetlite prosím znova, ak existuje nový mechanizmus/funkcia!!!
Dal som vám 3, ale naozaj medzi trojkou a štvorkou, ale nič medzi tým neexistuje. Náhodou sa mi táto hra naozaj páči, ale sú tu niektoré veci, ktoré by sa naozaj mali opraviť, v prvom rade tá magická omáčka, ktorú nám jednoducho nedáva dosť vzhľadom na to, koľkokrát ju musíme použiť, a preto si ich musíme neustále kupovať. Nemali by sme to robiť, je nás veľa ľudí s nízkym príjmom, takže to naozaj musíte zvážiť
Popiči hraaa
Cafeland - World Kitchen Παιχνίδια προσομοίωσης exyz
Kedysi som si hru veľmi užíval, ale 4 hodiny na opätovné spustenie nákladného auta sú príliš dlhé, 25 ks uvítacieho koláča namiesto 50 ako odmena, mini hra, ktorá sa nenapĺňa, kým som offline, ma núti neprihlasovať sa do hry tak často ako ja urobil. Všetky tieto zmeny ma prinútili odstrániť ďalšiu hviezdu z hodnotenia.
Čo sa stalo? Práve som hral, potom sa objavila aktualizácia, tak som ju aktualizoval. Teraz sa však aplikácia neotvorí. Dokonca som to preinštaloval, ale znova a znova sa zobrazuje aktualizácia. Prosím opraviť
.tá posledná aktualizácia je otrasná!!!!! nedostať žiadne peniaze a málo omáčok na večierkoch.....potrebujete viac jedla na catering .......všetko stojí viac a nie je možné získať hotovosť, pokiaľ nenakúpite...a to sa nedá urobiť s obmedzeným príjmom!! !!!HROZNÉ!!!! teraz máme ďalšiu aktualizáciu dec / 2021......predĺžili sme čas kamiónu na štyri hodiny.......čo nám zoberú ďalej.....poslednou boli omáčky a hotovosť.. .....teraz toto...snažiť sa, aby všetci prestali ....? veľmi nespokojný s priebehom tejto hry.
Po čase buď dookola hľadám reklamy alebo reálne peniaze
Od poslednej aktualizácie sa energia v špeciálnej udalosti zvyšuje iba počas hrania hry. Keď sa prihlásim a vstúpim do špeciálnej udalosti, úroveň energie je vždy na nule. Ak by som pred aktualizáciou nebol v hre pár hodín, energia by sa stále zvýšila a bola by na hodnote 100
Hra je skvelá. Ale veci sú príliš drahé. Dokonca aj expanzia je príliš drahá.
Hra bola zničená novými aktualizáciami. Túto hru hrám už viac ako 3 roky a vždy, keď prídu aktualizácie, niečo sa pokazí. Nútia ľudí, aby teraz používali skutočné peniaze a nie je povzbudzujúce, aby pokračovali v hre. Vzali im zábavu a ide im len o zisky. Už sa to neoplatí hrať. Zbohom gamegos
Mali by ste vytvoriť automatický zosilňovač bublín. Veľmi potrebné pre tých hráčov, ktorí už majú za sebou dlhú párty. Párty je kvôli bublinám skôr fuška. Tiež by ste mali myslieť na to, aby ste každý týždeň prekrútili turnajovú úlohu. Úlohy je potrebné raz za čas zmeniť, je to dosť nudné kvôli opakovaniu.
Neviem, či som to len ja? Vždy sa mi stane, že sa hra neotvorí kvôli internetovému pripojeniu, ale keď je pripojenie dobré, hra sa stále neotvorí! Skúsil som obnoviť hru a telefón, ale stále to nefunguje, musím aplikáciu odinštalovať a znova nainštalovať a potom počkať niekoľko hodín, kým sa hra otvorí. Stresuje ma to, len dúfam, že to môže byť offline hra, takže už žiadne problémy
Posledná aktualizácia ma frustrovala, že prídeme o veľa hráčov. Zníženie dostupnosti magickej omáčky, ale zvýšenie množstva potrebného na nákup ďalších úloh. Zníženie množstva zelenej hotovosti, ale zvýšenie množstva zelenej hotovosti, aby sa celebrity čoskoro vrátili späť. Množstvo jedla na naplnenie nákladiakov sa zvýšilo na hlúpe úrovne. Ak je vaším zámerom, aby hráči opustili hru, prečo ju jednoducho neukončiť. Tieto nové úpravy budú príliš ťažké najmä pre nových hráčov 😪
Zničili dobrú hru! Vývojári zmenili hru toľko k horšiemu. Hovorí sa „vyváženosť hry“, ale to je len čistá chamtivosť. Áno, hra potrebuje zarábať peniaze, aby prežila. Dajte však do hry viac nového obsahu. Nové udalosti. Nie tie isté staré, ktoré recyklujú najmenej 5 rokov. Vývojári... Dajte viac úsilia na to, aby bola hra opäť zábavná a ľudia môžu byť ochotní minúť trochu peňazí na ZÁBAVNÚ hru.
Páči sa mi táto hra, ale. Myslím, že by sme mali mať možnosť odobrať ľudí zo skupiny. Pretože nehrajú. A mali by sme byť schopní urobiť trojposchodovú tortu a neviditeľnú tortu. Pretože ľudia neradi pomáhajú. A prestaňte podvádzať s časom.