Post by cucondlinuttio on Feb 17, 2022 3:22:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ RealmCraft 3D Mine Block World ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ RealmCraft 3D Mine Block World IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами много скъпоценни камъни ▞▞▞
▞▞▞ RealmCraft 3D Mine Block World 2022 version ▞▞▞
Той ражда само чудовища, птици, риби убийци и мечки. Проследяването на пръстите е лошо и постоянните реклами са просто разочароващи... Така че, да, грешка. Изтрит
И така, опитах играта и ми хареса. Но мисля, че става дума за това да се овладееш, понякога е трудно да се обърнеш или да се обърнеш в посоката, която искаш. Освен това рекламите започват да ми влизат. Не може ли рекламите да са само отстрани? Прекарах времето в гледане на рекламите, отколкото в игра. Не можах да платя, за да спра рекламите, тъй като нямам дебитна/кредитна карта и използвам предплатено за мрежата на телефона си, така че нямам телефонни фактури за мен.
Може ли да направите в играта например истенски мебели, за да може да е много по каквато и рака ще се хареса много повече от преди.
Много е е тапа
Тази игра е хубава. Но моля, добавете андер дракон и тортал и пчела, водна трева и много чудовища, пилагер, панда, бамбук, елитра и др. Давам 4 звезди.
Контролите бяха трудни за използване. Творческият режим или ви стартира с карта, която практически нямаше земя (предимно вода и малкото земя, която имаше, беше стръмни хълмове и гъсти дървета), или напълно равна земя. Не между тях. Освен това не можех да отида само около 2 или 3 минути, без да се налага да гледам реклама. Нямам нищо против случайни реклами и нямам нищо против кутия за награда за избора да гледам реклами, но това беше толкова често, че не можех да науча нищо, без да ме прекъсват реклами.
RealmCraft 3D Mine Block World Adventure ruma
НЯМА МАРКЕРИ ЗА КАРТА или МЯСТО. (РЕДАКТИРАНЕ) ЕТО ЗАЩО НЕ ХАРЕСВАМ ИГРАТА. ПРЕДЛОЖЕНИЕТО МИ Е ДА ДОБАВЯТЕ ПРОКАТА КАРТА. Нито един от напредъка ви няма да има значение, ако се отдалечите твърде далеч от проучването на дома, опитате се да изградите база на друго място, различно от това, където първоначално ви пораждат, или искате няколко домове. На компаса има само един домашен символ. Така или иначе не можете да го редактирате, преместите или да получите друг маркер за начало. Единственият друг маркер, който се показва, е последното място, където сте умрели, което се променя всеки път, когато умрете.
Играта се срива МНОГО и рекламите понякога причиняват срив на играта и губите елементи/напредък, което може да бъде наистина разочароващо. Ако това беше поправено, щеше да е игра с 4 звезди, но наистина разочарова играта.
Хората казват, че това е копирано от Minecraft, да, копирано е, но той е доста добър, просто различен от Minecraft, това е като Minecraft, но има грешка, затова 4 звезди
Причината да дам на тази игра 2 звезди е, защото контролите ще са МНОГО ЕВТИНИ И ЛОШИ, не мога да обикалям и да се движа свободно и играта е МНОГО СКУЧНА КАКВО ТРЯБВА ДА ПРАВЯ С ТОВА МРАЗЯ ГО, не мога, защото е много lagy играя на един свят и МРАЗЯ ГО ВЕЧЕ, ботните са толкова малки, мразя го уф НЕ ГО СПАЗВАЙТЕ ДОБРОВИ ОТКЛЮЧВАМ ГО УФ ИЗХУБИТЕ МИ ВРЕМЕТО
На 1-ви поглед това изглежда годно за игра на мобилни устройства, за разлика от minecraft, който прави всяка възможност дълго щракване, кратко щракване или 2 щраквания, след което не може да се разграничи поради забавяне. Realmcraft има екранни бутони и докато изоставането ви кара да унищожавате повече, отколкото да изграждате, в креативното оцеляване изглежда, че можете да го играете, докато не се опитате да изядете нещо. Уикито е празно и често задавани въпроси има само връзки към него. Всяка минута има от 1 до 4 реклами и за един час питаше за моето местоположение/имейл/съдържание 8 пъти. Тъй като не можеш да ядеш, умираш бързо.
Това е добра игра за изработка и също има режим за мултиплейър, но понякога рекламите идват в мултиплейър в един играч, добре е, ако рекламата дойде също няма проблем, но моля, премахнете рекламите в мултиплейър и не можем да играем мултиплейър оцеляване, затова давам 4 звезди
Тази игра е много много хубава. Но няма крайни размери, така че, моля, добавете крайни размери. сандък за драконов край
Имам едно оплакване оплакването ми е че не ми дава да се инсталира. Но е и много хубава👏
пппп
В тая игра може ли да струим защото ми е мн тъпо тъи 😠😠😠😠 гнус
Give продължава да ми дава реклами всяка секунда и продължава да блокира Retaliator да прави каквото и да е и това е
Играта е страхотна, но добавете няколко коли, които могат да се движат по пътя и ние я проектирахме сами.
По тъпа игра от тая няма по добре да си играя със прръчки отколкото да инсталирам тази простотия има повече забавление на едно погребение а а не съм мъртвец аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
Бях си построила мн хубава къща и като си включих играта пак да играя видях ,че почти нищо няма! Всичко беше зривено като с TNT! Съжалявам да го кажа ,но играта не е добре направена!Не е хейт просто казвам какво мисля!🙄😏😌
Тази игра е добра и единствената причина, поради която давам оценка само с 3 звезди, е, че няма начин да играете с приятел, тъй като в опцията за мултиплейър трябва да играем с произволни хора, моля, направете начин, от който много приятели могат да се присъединят към един свят през лична стая или връзка, вместо да играем със случайни непознати, с които дори не можем да говорим и аз също не мога да създам железен голем, моля, поправете това
Тази игра е невероятна, но има само едно село, така че моля, сложете още село, в противен случай е добра игра 😊
Това е доста забавна игра, но работата е там, че ако искам да имам РОЗОВ килим, получавам ЗЕЛЕН килим. И това е и с други цветове. Моля, поправете това. И между другото, друг проблем е с търговците/селяните. Има само мъже селяни, но няма жени PLS оправете и това. И между другото добавете кучета и котки, панди и коали. Thx
Играта е наред. Но вероятно не трябва да добавяте константни реклами, докато играете и сривате телефона ни. И добавете възможност за чат в играта и да видите кой е в стаята за мултиплейър.
защото много забива
Обичам тази игра, но бих искал да направите опция дали тълпите могат да се появяват или не и да добавите трудности към нея и да добавите трудност, при която мобовете не се появяват, когато имам предвид мафии, имам предвид чудовища и враждебни мафиоти
Това е много пристрастяваща игра, харесва я,,,,,, Добре, последното приложение за актуализация замръзва постоянно и след това изскача приложението, което не отговаря. Моля, поправете го
Realmcraft продължи да се срива, докато не изключих wifi. Надявам се, че можете да го направите по-стабилен.
Най-най-най-тъпата имитация на майнкрафт Орегинала си е най-добрият.#MINECRAFT
Наистина харесвам тази игра, нещо като Minecraft и тъй като не мога да взема Minecraft, наистина ми харесва, че е безплатна. Освен това е наистина забавно, защото можете да общувате с животни и да строите свои собствени домове, така че благодаря, че ми предоставихте това забавно изживяване ^^
Това е измислица, но съм доста сигурен, че това е, което трябва да бъде, ако бяхте "пиксели" на chareters и правете по-реалистични (по-скоро minecraft) инструменти, ще ви дам петзвезден преглед. Това беше добра игра, но честно казано, трябва поне да вземете предвид моите предложения. Expeshaly charector.
Толкова много реклами и това беше най-лошата игра някога, изглежда като камъкът, който дори качваме в леглото без реклами, беше ужасно, предлагам да не играете тази игра ужасно беше като Сол Кембъл, когато се опитах да поправя времето и други неща ме накараха да отида на една реклама и тя продължаваше да бърка всеки път, когато погледна надолу, имаше леко черно това това е най-лошата игра, нека просто да изтеглим някога, ако четете това, знам, че ще отидете, трябва слушайте тези, които казват, че това е най-лошата игра
Jewel Blast : Temple Пъзели jylz
Тъпа е
Това е много хубава игра, но има много проблеми в тази игра. Надявам се да го оправиш.
Много изостанал. Телефонът ми работи с много по-интензивни графично игри (fortnite, pubg) с много малко или никакво прескачане. Най-лошото изоставане се случва близо до лава, което води до смърт многократно. (след вашия отговор) Оценявам бързия отговор. още една звезда за теб. Все още смятам, че това е лош софтуер с неправилно кеширане на паметта. Вашата ядеща памет и не я освобождава напълно, когато вече не е необходима. При игра на минимални настройки забавянето се влошава с течение на времето. Обикновено знак за лошо управление на ram в скрипта.
Давам 2 звезди, защото графиката беше толкова лоша и добавям нещо, но ми харесват мини игрите 1 подобряване на селяните 2. подобряване на кожата на играча като Minecraft 3. моля, подобрете нещата, които ще се виждат като Minecraft 4. подобрете мобовете, които Minecraft 5. премахване на допълнителни тълпи 6. подобряване на къщата на селяните .7 премахване на допълнителни неща. 8 някои неща, които биха били подобрени мебелите като легло, ракла, пещ и т.н. 9 в света на оцеляване тълпите, които не атакуват като овце, крави, прасета и т.н., които виждат. Благодаря ти
Това беше добра игра, наистина ми хареса, но причината, поради която не мога да й дам пет звезди, защото се срива и спира от време на време и трябва да стартирам телефона си отначало и моята сборка, която ми отне толкова време да правиш животни като паяци, зомбита, насекоми и кокоси продължават да го унищожават и това е толкова досадно
ТАЗИ ИГРА Е БОКЛУК 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Обичам играта, но причината за 4 звезди е, защото мобовете всъщност са вкамени, особено този, който изглежда скорпион, бих искал да играя с тръпката от загуба на сърца и глад и като цяло просто нормална игра, но е толкова трудно с мафиите, особено с изглеждащите на скорпион, както вече казах, моля, в името на всички нас, хората, които лесно се ужасяваме, махнете това нещо оттук и голямото зелено нещо с огънат врат.
Играта е страхотна и няма много реклами. Но има няколко проблема, изостава много, също така имам проблеми с изнасянето на неща от раницата до инвентара ми. Ако можете да поправите това, ще променя този преглед и ще добавя пет звезди
Харесвам тази игра последния път, когато я имах, тя промени тапета ми по подразбиране и имаше 1700+ снимки на текстури и неща, които не исках. Дано вече е оправено!
Тази игра е гадна. Не препоръчвам да го изтегляте. Това е тотално разграбване на minecraft. О, вижте това, което казвате, че е просто стил на minecraft. Ами не. Пълна разбойничество. Наричат го стил на minecraft, за да го скриеш. Така че, ако minecraft е игра и тогава има „стил на minecraft“, което означава, че има и „стил на roblox“. Знам, че за вас хора, които четете това, може да кажете, че minecraft се нуждае от пари, след което може би просто го купете или опитайте да намерите безплатно изтегляне на apk. Тази игра е гадна
RealmCraft 3D Mine Block World სათავგადასავლო tlev
Добра игра. Харесва ми, че е като Minecraft, но графиката не е най-добрата, въпреки че тази игра заслужава 4 звезди, просто е добра!!😁 Може би опитайте да я направите по-реалистична👍🏻👍🏻
много добра игра, но преди беше 7+, а сега е 12+, моля, поправете това в play store, моля.....
Съгласна съм
RealmCraft 3D Mine Block World ایڈونچر imti